Festival bezoeken? Zo houd je het veilig. (06-05-2019)

Home > Nieuws > Festival bezoeken? Zo houd je het veilig.

Festival bezoeken? Zo houd je het veilig. (06-05-2019)

Brandweer Veiligheidsregio Utrecht werkt op allerlei manieren aan jouw veiligheid en staat 24 uur per dag voor je klaar. Maar je kunt zelf ook veel voor je eigen veiligheid doen. Heb je vragen? Stel ze gerust. Wij geven je graag informatie en advies.

Festival bezoeken? Zo houd je het veilig

Met Koningsdag en 5 mei net achter ons is het festivalseizoen officieel losgebarsten! Muziek, zonnebril op (of regenponcho aan), een drankje in je hand en je voeten in het gras. Maar ook kans op bosbrand, brand op de camping, (plotseling) noodweer of paniek in het publiek. Of je nu een dagje gaat of een heel weekend op de camping staat.

Op onze website lees je onze tips www.brandweer.nl/brandveiligheid/festival

Meer informatie?

Op onze website www.brandweer.nl/brandveiligheid vind je informatie over allerlei onderwerpen.

Heb je vragen? App jouw vragen over brandveiligheid in en om je woning naar onze brandveiligheidsexperts: (06) 12 95 85 99. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 088 878 1000 of e-mail voorlichting@vru.nl

Heb jij werkende rookmelders in huis? Rookmelders redden levens.