Fotograaf gezocht voor afvalvrije scholen (04-12-2017)

Home > Nieuws > Fotograaf gezocht voor afvalvrije scholen

Fotograaf gezocht voor afvalvrije scholen (04-12-2017)

Vijf scholen uit de gemeente Lopik willen een afvalvrije school worden in samenwerking met Buitenwijs. Het gaat om de volgende scholen:

• De Zomergaard, Wagenmaker 3 te Lopik
  • Gerardus Majella, Cabauwsekade 51a te Lopik (Cabauw)
  • St. Victor, Koningin Julianasingel 1 te Benschop
  • Immanuëlschool, Kapelsepad 20a te Lopikerkapel
  • De Regenboog, Emmalaan 64 te Lopik

Dat houdt in dat het afval zo goed gescheiden wordt, dat er bijna geen restafval meer is. De scholen doen dit al goed, maar steekproeven waarbij gecontroleerd wordt of het ook daadwerkelijk goed gebeurd, is van belang om de scholen goede feedback te kunnen geven.

Dan kunnen scholen goed gescheiden GFT, restafval, PMD, Papier, KCA, elektrische apparaten en eventueel grofvuil aanleveren.

Daarom is de gemeente Lopik op zoek naar een inwoner die op de onderstaande dagen voor 08.00 uur bij de genoemde scholen in de gemeente Lopik een foto maakt van de inhoud van de aangeboden mini containers met GFT, Restafval, PMD en Papier op de dagen van ophalen met een omschrijving van de bevindingen. Verder wordt er ook van u verwacht dat er een terugkoppeling wordt gegeven aan de scholen. Vooraf krijgt u een korte cursus afvalverwerking. De gemaakte foto's worden dan verzonden naar de gemeente.

De vergoeding is € 150,00 en € 50,00 voor uw reiskosten. Het gaat om 12 data en de geschatte tijd is ongeveer 10 uur.

Interesse?

Neem contact op met Ad van Breukelen: e-mail ad.van.breukelen@lopik.nl of telefonisch 0348-559897