Gemeente Lopik doet aangifte van moedwillige vernieling (14-07-2020)

Home > Nieuws > Gemeente Lopik doet aangifte van moedwillige vernieling

Gemeente Lopik doet aangifte van moedwillige vernieling (14-07-2020)

De gemeente Lopik heeft de afgelopen weken helaas een aantal vernielingen in de openbare ruimte geconstateerd. In het weekend van 27/28 juni werd een bankje in de Lopikerhout slachtoffer van vandalen. In het weekend van 4/5 juli zijn langs de Damweg, tussen de Lopikerweg West en de watertoren, zeven nieuw aangeplante Lindebomen afgebroken en blauwwitte verkeerspalen uit de grond getrokken.

Aangifte gedaan
De gemeente Lopik betreurt het dat er blijkbaar mensen zijn die er genoegen in scheppen andermans eigendommen te vernielen. De gemeente Lopik tolereert dit niet en heeft dan ook bij de politie aangifte gedaan van deze moedwillige vernieling.

Heeft u iets gezien?
Heeft u iets gezien of gehoord van één of beide vernielingen? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt hiervoor bellen met Marco Hooijman via tel. (0348) 55 99 55. Of neem contact op met de politie via e-mailadres wijkagentlopik@utrecht.politie.nl of tel. 0900 – 8844