Gemeentepagina voortaan op woensdagen in Het Kontakt/Zenderstreeknieuws (03-08-2021)

Home > Nieuws > Gemeentepagina voortaan op woensdagen in Het Kontakt/Zenderstreeknieuws

Huis-aan-huisblad Het Kontakt heeft zeer recent een aantal huis-aan-huis kranten van DPG Media overgenomen, waaronder Zenderstreeknieuws.

Door de overname zijn edities anders ingedeeld of samengevoegd. De gemeentepagina van Lopik is ingedeeld in de editie Het Kontakt/Zenderstreeknieuws. Deze editie komt vanaf augustus 2021 op woensdag uit. Onze gemeentepagina verschijnt vanaf deze week daarom niet meer op dinsdag maar op woensdag, beginnend op woensdag 4 augustus.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.