Gemeentevlog: #loopeendagjemee (15-04-2019)

Home > Nieuws > Gemeentevlog: #loopeendagjemee

Gemeentevlog: #loopeendagjemee (15-04-2019)

Vandaag is de tweede gemeentevlog gepubliceerd! In deze vlog kun je een dagje meelopen met burgemeester Laurens de Graaf.

In de introductievlog riep de burgemeester jongeren op om te vertellen wat zij belangrijk vinden en waar de volgende vlog over zou moeten gaan. Eén van de suggesties was om te laten zien hoe een dag van de burgemeester er uitziet. Dat is nu verwerkt in een filmpje.

De gemeentevlogs zijn te zien via social media als Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.