Gratis opfrissen van uw verkeerskennis? (05-11-2019)

Home > Nieuws > Gratis opfrissen van uw verkeerskennis?

Gratis opfrissen van uw verkeerskennis? (05-11-2019)

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels: wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere weggebruiker belangrijk de veranderingen in de verkeersregels bij te houden.

Op initiatief van de gemeente Lopik kunt u uw verkeerskennis opfrissen. Onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland wordt u in 2 sessies bijgepraat over de huidige verkeersregels. Uiteraard is er ruimte voor vragen. Na afloop van de eerste sessie bestaat de mogelijkheid om een individuele praktijkles met een rijschool aan te vragen. Deze cursus is bedoeld voor senioren en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Utrecht. Deelname is gratis, wel wordt verwacht dat u beide dagdelen komt.

De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. De kosten voor de praktijkles zijn voor eigen rekening en is uiteraard niet verplicht. Er is plaats voor 35 deelnemers. Wees er dus snel bij, aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst.

65 plussers uit de gemeente Lopik

27 november en 18 december van 10.00 – 12.00 uur

Let op! Deelname aan beide dagen is verplicht.

Raadzaal gemeentehuis Lopik, Raadhuisplein 1, 3411 CH Lopik

Inschrijven
U kunt zich inschrijven bij Veilig Verkeer Nederland, via steunpuntwest@vvn.nl of bel VVN Steunpunt West  088 524 88 38. De volgende gegevens dienen in de e-mail te staan: de heer/mevrouw, voorletter(s), achternaam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en telefoonnummer. U ontvangt van ons een bevestiging van deelname dat tevens uw toegangsbewijs is.