Grip op coronavirus met lokale en verscherpte landelijke maatregelen (07-08-2020)

Home > Nieuws > Grip op coronavirus met lokale en verscherpte landelijke maatregelen

Op donderdag 6 augustus vertelden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge op televisie over corona en de extra regels. Het aantal coronabesmettingen in Nederland neemt toe. Om grip te houden op de verspreiding van het virus kan lokaal extra worden gehandhaafd en worden enkele landelijke maatregelen verscherpt.  Zo houden we corona onder controle. Naleving van de belangrijkste basisregels blijft hierbij van belang. 1,5 meter blijft de norm! Verder geldt: Vermijd drukke plekken en reis zoveel mogelijk buiten de spits, werk zoveel mogelijk thuis, was vaak je handen en blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.

Meer informatie vindt u op de website van de Rijksoverheid