Help het milieu en bezorg een lokaal goed doel of club een Wecycle Sponsorcheque! (03-05-2019)

Home > Nieuws > Help het milieu en bezorg een lokaal goed doel of club een Wecycle Sponsorcheque!

Dit item is verlopen op 10-06-2019.

Verzin een inzamelactie voor apparaten en lampen en lever ze in op onze milieustraat aan de M.A. Reinaldaweg 19-21 in Lopik

Van 29 april t/m 9 juni 2019 worden clubs en verenigingen uitgedaagd om een inzamelactie voor afgedankte apparaten, armaturen en kapotte lampen te verzinnen en van hun inlevermoment op de milieustraat een foto of filmpje te maken. De foto of het filmpje van het inlevermoment op de milieustraat moeten ze, samen met een beschrijving van hun actie, insturen via wecycle.nl/inleveren. De 25 leukste, opvallendste of creatiefste inzendingen worden beloond met een Wecycle Sponsorcheque van € 1.000. Ook zijn er nog 100 troostprijzen, een bloemenbon t.w.v. € 25 om iemand van de club te bedanken.

Zo maak je kans*

1. Verzin met je club of vereniging een inzamelactie voor afgedankte kleine elektrische apparaten, armaturen en/of kapotte lampen
  2. Gebruik het gratis promotiemateriaal op wecycle.nl/inleveren
  3. Lever de afgedankte kleine elektrische apparaten, armaturen en kapotte lampen in bij de gemeentelijke milieustraat aan de M.A. Reinaldaweg 19-21 in Lopik.*
  4. Maak een foto of kort filmpje van je inlevermoment.**
  5. Stuur je inleverfoto (of filmpje) samen met een beschrijving van je actie in via wecycle.nl/inleveren of per post naar Wecycle.
    Insturen kan t/m zondag 9 juni 2019.

*Kijk voor alle actievoorwaarden op wecycle.nl/inleveren.

**Deelnemers dienen zich te allen tijde te houden aan de gedragsregels die gelden op de milieustraat waar zij het inlevermoment willen vastleggen.

Samenwerking

De gemeente werkt al jaren samen met Wecycle. Inwoners kunnen er daarom zeker van zijn dat alle oude elektrische apparaten en energiezuinige lampen die ze inleveren op de milieustraat, optimaal worden gerecycled via Wecycle.

Recycling belangrijk

Jaarlijks verdwijnen veel kleine apparaten, lampen en armaturen in de vuilnisbak. Hierdoor gaan ze verloren voor recycling. Door recycling blijven grondstoffen behouden, komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht en wordt de uitstoot van CO2 vermeden.

Download deze poster op wecycle.nl/inleveren en hang hem op bij je club of vereniging.