Iedere maand BOA spreekuur (05-07-2019)

Home > Nieuws > Iedere maand BOA spreekuur

Iedere maand BOA spreekuur (05-07-2019)

Dit item is verlopen op 22-07-2019.

Iedere eerste maandag van de maand  is de buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van 18.30 uur tot 19.30 uur aanwezig in wijkgebouw Vogelzang aan de Akker 41 in Lopik.

Je kunt hem dan vragen stellen over de APV, dat is de algemene plaatselijke verordening, handhaving of overlast.

Ook als je niet zeker weet of de vraag nu wel of niet voor de BOA is, kom gerust. Hij kan in ieder geval met jou meedenken over hoe storende zaken kunnen worden opgepakt en/of wie je hiervoor het beste kan inschakelen.