Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? (14-05-2019)

Home > Nieuws > Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? (14-05-2019)

Dit item is verlopen op 14-06-2019.

Internetten, de was doen, TV kijken: dankzij de zon kan het veel goedkoper. Omdat de prijs van zonnepanelen daalt, wordt de investering steeds winstgevender. Het rendement is nu al drie keer hoger dan de rente op uw spaarrekening.

Met de Zonnekaart op www.jouwhuisslimmer.nl/dienst/zonnekaart kunt u checken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Op de website ziet u ook hoeveel zonnepanelen op uw huis kunnen worden geplaatst, wat dit oplevert én hoe snel u uw investering terugverdient.

Met de groene stroom van zonnepanelen bent u minder afhankelijk van uw energiebedrijf en maakt u de wereld meteen een stuk duurzamer. Doen dus!

Het enige wat u hoeft te doen is uw straat en huisnummer invullen. U krijgt direct het resultaat te zien. Handig, want dat kunt u gebruiken bij het opvragen van offertes. Haal de zon in huis met ‘Jouw Huis Slimmer’.