Jasmijn Wong en burgemeester Laurens de Graaf onthullen verkeersdisplay (06-06-2019)

Home > Nieuws > Jasmijn Wong en burgemeester Laurens de Graaf onthullen verkeersdisplay

Jasmijn Wong uit Polsbroekerdam onthulde vanmiddag samen met burgemeester Laurens de Graaf een verkeersdisplay tegenover haar huis aan de Damweg.

Jasmijn heeft de burgemeester in een brief gevraagd of hij iets voor haar wilde doen. Zij maakt zich zorgen over haar poes die bang is voor auto’s en motoren die te snel door de straat rijden en vroeg de burgemeester om een flitspaal. Nu heeft de gemeente Lopik geen flitspalen, maar wel verkeersdisplays. Daarom is vanmiddag de verkeersdisplay aan de Damweg neergezet. Burgemeester Laurens de Graaf vertelde Jasmijn dat hij hoopt dat auto’s en motoren nu minder snel gaan rijden.