Kent u iemand die in 2019 een lintje verdient? (11-01-2018)

Home > Nieuws > Kent u iemand die in 2019 een lintje verdient?

Kent u iemand die in 2019 een lintje verdient? (11-01-2018)

Overal in Nederland zetten mensen zich in voor vele doelen. Denk aan de vele vrijwilligers die actief zijn binnen allerlei organisaties op sociaal-maatschappelijk gebied. Mensen die door hun inzet verenigingen draaiend houden en organisaties toegankelijk maken voor de samenleving. Deze mensen komen ook in aanmerking voor een Koninklijke onderscheiding, net als ieder ander met bijzondere verdiensten voor de samenleving. Maar dan moeten ze daarvoor wel eerst worden voorgesteld. U kunt daar voor zorgen.

Kom tijdig in actie!

De behandeling van een voorstel kost veel tijd. Daarom is het belangrijk om tijdig in actie te komen. Voorstelformulieren voor Koninklijke onderscheidingen die tijdens de 'Lintjesregen 2019' worden uitgereikt, moeten uiterlijk 1 juli 2018 in het bezit van de burgemeester zijn.

Het is aan te bevelen vooraf overleg te plegen met de gemeente Lopik of het voorstel haalbaar is en zo ja, over de wijze van indienen van het voorstel.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hanriëtte Bergstra via tel. (0348) 55 99 93 of e-mail: hanriette.bergstra@lopik.nl. Uitgebreide informatie over alle aspecten van het Nederlandse decoratiestelsel kunt u vinden op www.lintjes.nl.