Laadpalen elektrische auto's (15-04-2019)

Home > Nieuws > Laadpalen elektrische auto's

Laadpalen elektrische auto's (15-04-2019)

Steeds meer mensen kopen een elektrische auto. Daarom is er steeds meer behoefte aan laadpalen. Ook in de gemeente Lopik vindt u parkeerplaatsen met laadpalen, waarmee u de auto kunt opladen. Dat zijn oplaadpalen waar iedereen gebruik van kan maken en die uit twee oplaadpunten bestaan.

Waar staan openbare oplaadpalen?
Bekijk de kaart met openbare laadpalen in de gemeente Lopik op https://laadkaart.mrae.nl/. Op deze kaart staan ook de openbare laadpalen die in voorbereiding zijn en waar dus in de nabije toekomst een openbare laadpaal te vinden is.

Meer informatie over laadpalen vindt u op ‘Laadpalen elektrische auto’s’ op onze website.