Laurens de Graaf (CDA) unaniem voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Lopik (20-09-2017)

Home > Nieuws > Laurens de Graaf (CDA) unaniem voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Lopik

De raad van de gemeente Lopik heeft op 20 september 2017 unaniem besloten om dr. Laurens de Graaf (40) bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan te bevelen voor benoeming tot burgemeester van de gemeente Lopik. De nieuwe burgemeester wordt naar verwachting op 10 november 2017 geïnstalleerd.

De heer De Graaf is werkzaam als lector ‘Organiseren van verandering in het publieke domein’ aan het Kenniscentrum Sociale Innovatie van de Hogeschool Utrecht en is daarnaast directeur/eigenaar van L.J. de Graaf Advies. Daarvoor was hij o.a. bestuurder, docent en onderzoeker aan de Tilburgse School voor Politiek en Bestuur van de Universiteit Tilburg.

De heer De Graaf woont in Schoonhoven, is getrouwd en heeft 2 dochters van 6 en 4 jaar oud.

De heer De Graaf is de opvolger van partijgenoot Renate Westerlaken-Loos die in februari van dit jaar, na bijna negen jaar, afscheid nam van de gemeente Lopik. Op dit moment is CDA’er Jan Pieter Lokker waarnemer.

Rob Glastra Fotografie