Maakt u de mooiste foto van Lopik? Stuur vóór 1 april a.s. uw foto('s) in! (25-03-2021)

Home > Nieuws > Maakt u de mooiste foto van Lopik? Stuur vóór 1 april a.s. uw foto('s) in!

Dit item is verlopen op 02-04-2021.

Eind juni 2021 verschijnt ons nieuwe gemeentemagazine weer. Ook deze keer willen wij het magazine niet alleen vóór u maken, maar ook met u. Daarom organiseren wij opnieuw een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto een plaats krijgt op de cover van het magazine. Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in het gemeentemagazine? Pak dan de camera en maak de winnende foto!

De eerste drie prijswinnende foto’s krijgen gegarandeerd een plek in het gemeentemagazine en winnen bovendien een leuke prijs. Het gaat er bij de fotowedstrijd om, de schoonheid van Lopik te laten zien in al haar facetten. Originaliteit, fototechniek en herkenbaarheid van (de kernen van) Lopik zijn hierbij belangrijk.

Hoe doet u mee?
Stuur vóór 1 april 2021 uw foto(‘s) t.a.v. de afdeling Communicatie naar communicatie@lopik.nl Vergeet niet uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.

Prijzen
De drie winnende foto’s worden beloond met een gegarandeerde plaats in het gemeentemagazine en een waardebon van €75 (1e plaats), €50 (2e plaats) en €25 (3e plaats). De allermooiste foto wordt bovendien de cover (voorpagina) van het nieuwe magazine. De winnende foto’s worden in april 2021 bekendgemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht.

Foto: Joke van Vliet (2e prijs 2020)

Foto: Karin Anbergen (3e prijs 2020)

Waar moeten de foto’s aan voldoen?
Als u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, moet u rekening houden met de volgende voorwaarden:

Alléén inwoners van de gemeente Lopik kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd;

1. De foto’s moeten worden genomen in de gemeente Lopik en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Lopikse samenleving;
  2. Medewerkers van de gemeente Lopik en juryleden zijn uitgesloten van deelname;
  3. De digitale foto’s moeten een resolutie hebben van minimaal 300 dpi (1 Mb) met een formaat van 20x25 cm tiff of jpeg, anders zijn zij niet bruikbaar voor de gemeentegids.
  4. De foto's moeten actueel te zijn. Dit betekent: niet ouder dan twee jaar;
  5. Trucagefoto's worden gediskwalificeerd;
  6. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft de inzender de gemeente Lopik het recht de ingezonden foto’s zonder vergoeding, vrij van rechten en zonder naamsvermelding te gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals het gebruik voor folders en brochures, de gemeentegids, de gemeentelijke website etc.;
  7. Als maker en inzender vrijwaart u de gemeente Lopik van iedere aanspraak door derden, betreffende de inhoud en de vorm van de foto’s;
  8. De verantwoordelijkheid voor het ter beschikking stellen van foto’s aan de fotowedstrijd met personen die zichtbaar in beeld zijn, ligt te allen tijde bij de inzender. De inzender vrijwaart de gemeente Lopik van aanspraken tot schadevergoeding dan wel (gebruiks-)vergoeding vanwege inbreuk op het portretrecht en beschikt over toestemming van de in beeld gebrachte personen voor het gebruik van de foto ten behoeve van de fotowedstrijd;
  9. Inzendingen worden NIET teruggestuurd;
  10. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heeft u vragen, neem dan contact op met de afdeling Communicatie via communicatie@lopik.nl of (0348) 55 99 55.