Maakt u de mooiste foto van Lopik voor het nieuwe gemeentemagazine? (24-10-2019)

Home > Nieuws > Maakt u de mooiste foto van Lopik voor het nieuwe gemeentemagazine?

Wat vindt u het mooiste, meest bijzondere of meest markante plekje in uw dorp, wijk of straat?
Maak er een foto van en stuur deze in voor de fotowedstrijd van de gemeente Lopik.

De jaarlijkse fotowedstrijd gaat weer van start. Voor het nieuwe gemeentemagazine (2020-2021) zijn we op zoek naar foto's uit de samenleving en de omgeving van onze gemeente. De eerste drie prijswinnende foto’s krijgen gegarandeerd een plek in het gemeentemagazine en winnen bovendien een leuke prijs. Het gaat er bij de fotowedstrijd om, de schoonheid van Lopik te laten zien in al haar facetten. Originaliteit, fototechniek en herkenbaarheid van (de kernen van) Lopik zijn hierbij belangrijk.

Hoe doet u mee?
Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, kunt u tot 1 maart 2020 uw foto(‘s) sturen t.a.v. de afdeling Communicatie naar communicatie@lopik.nl Vergeet niet uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.

Prijzen
De drie winnende foto’s worden beloond met een gegarandeerde plaats in het gemeentemagazine en een waardebon van €75 (1e plaats), €50 (2e plaats) en €25 (3e plaats). De allermooiste foto wordt bovendien de cover (voorpagina) van het nieuwe magazine. De winnende foto’s worden in april 2020 bekendgemaakt. De winnaars krijgen schriftelijk bericht.