Mag ik straks ook weer meedoen? (13-10-2020)

Home > Nieuws > Mag ik straks ook weer meedoen?

Mag ik straks ook weer meedoen? (13-10-2020)

Is er thuis te weinig geld om je kind te laten sporten of iets aan kunst en cultuur te laten doen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie / het lesgeld en eventueel de benodigde attributen. Zo kunnen ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is, lid worden van een sportclub of een dans, muziek, kunst – of theaterschool.

Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de contributie / het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de sportclub of vereniging betaald. U ontvangt eventueel ook een waardebon voor sportattributen, die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt.

Heeft u vragen over het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht?
Neem dan contact op Arianne Niks of Jolanda Kamphuis via utrecht@jeugdfondssportencultuur.nl of bel (06) 432 29 08.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees meer op www.jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-ouders/