“Mantelzorger? Dan bent u goud waard!” (14-09-2021)

Home > Nieuws > “Mantelzorger? Dan bent u goud waard!”

“Mantelzorger? Dan bent u goud waard!” (14-09-2021)

RSS

Het werk van mantelzorgers is goud waard. De zorg die mantelzorgers verlenen is onmisbaar en zeker niet vanzelfsprekend. De meest prettige zorg wordt vaak gegeven door naasten. Als ware thuiszorgprofessionals zetten zij vaak alles opzij, ook zichzelf.

Net als in voorgaande jaren spreekt wethouder Johan van Everdingen ook dit jaar zijn bewondering en waardering uit naar alle mantelzorgers in de gemeente Lopik. De langdurige en intensieve inzet van mantelzorgers is van onschatbare waarde. 

We waarderen mantelzorgers met een VVV-bon ter waarde van € 50 en met een lokale cheque ter waarde van € 30. De lokale cheque kunnen mantelzorgers verzilveren bij verschillende Lopikse ondernemers. Jonge mantelzorgers krijgen een bon van Bol.com t.w.v. € 40. De waardering is voor inwoners die zorgen voor iemand die in de gemeente Lopik woont. Als u zorgt voor iemand in een andere plaats, moet u daar de waardering aanvragen.

Waardering aanvragen
Mantelzorgers, die nog niet bekend zijn bij het Steunpunt kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar i.nederend@stichting-pulse.nl of te bellen naar
(06) 17441854 Voor meer informatie kunnen mantelzorgers ook terecht bij het Breed Sociaal Loket of steunpunt mantelzorg Pulse

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig