MEEDOEN = MEER KANSEN! (20-12-2018)

Home > Nieuws > MEEDOEN = MEER KANSEN!

MEEDOEN = MEER KANSEN! (20-12-2018)

RSS

Voor inwoners van de gemeente Lopik met een laag inkomen zijn er verschillende regelingen voor (extra) financiële ondersteuning. Om zo de voetbaltraining of muziekles van uw kind(eren) te betalen.

Het Jeugdfonds Cultuur Utrecht maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met een laag inkomen, toch lid kunnen worden van een club of aan dans, muziek, beeldende kunst, theater of iets anders creatiefs kunnen doen. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds Cultuur Utrecht  de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Want Meedoen = meer kansen!

In de gemeente Lopik vinden we het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen.

De huidige overeenkomst met het Jeugdfonds Cultuur Utrecht loopt tot en met 31 december 2018. De gemeente Lopik  heeft daarom besloten om met ingang van 1 januari 2019 een samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te gaan met het Jeugdfonds Cultuur Utrecht.

Heeft u vragen over het Jeugdfonds Cultuur Utrecht?
Neem dan contact op met Jolanda Kamphuis, coördinator Jeugdfonds Cultuur Provincie Utrecht. Zij is bereikbaar via utrecht@jeugdfondscultuur.nl of (06) 546 57 969.                    

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig