‘Mijn Huis’: online hulp voor energiebesparen (09-09-2019)

Home > Nieuws > ‘Mijn Huis’: online hulp voor energiebesparen

‘Mijn Huis’: online hulp voor energiebesparen (09-09-2019)

Dit item is verlopen op 04-10-2019.

Op Jouw Huis Slimmer, het energieloket van 15 gemeenten in de regio Utrecht, is ‘Mijn Huis’ online gegaan. ‘Mijn Huis’ is de online hulp voor energiebesparing en verduurzamen van de woning. Met ‘Mijn Huis’ kunnen bewoners zelf bespaarkansen ontdekken. “Dankzij ‘Mijn Huis’ weet ik nu wat ik kan doen om mijn huis te verduurzamen. En ik kan altijd terug om mijn wensen aan te passen”, zegt bewoner Tim Joosten. Kijk voor meer informatie het speciale filmpje.

Via ‘Mijn Huis’ komen bewoners ook makkelijk in contact met lokale energieadviseurs, energieambassadeurs en bedrijven. ‘Mijn Huis’ is te vinden op JouwHuisSlimmer.nl en is voor inwoners van de gemeenten: Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden en Zeist.