Mooi verhaal of foto van Lopik? Vertel het ons! Samen vullen we de website ‘Lopik op de kaart’ (24-04-2019)

Home > Nieuws > Mooi verhaal of foto van Lopik? Vertel het ons! Samen vullen we de website ‘Lopik op de kaart’

Heeft u de website van ‘Lopik op de kaart’ als eens bezocht? Het is de moeite waard om dat eens te doen. Het cultureel erfgoed van de gemeente Lopik is verzameld op de website ‘Lopik op de kaart’. De website is gevuld met historische en landschappelijke elementen en we willen daar ook graag het persoonlijke verhaal van de inwoners van Lopik aan toevoegen.

Deel uw foto, verhaal of ansichtkaart

Heeft u een mooi verhaal, foto’s, krantenknipsels of iets anders wat u zou willen delen, via het e-mailadres chw@lopik.nl kunt u reageren. Samen met u leggen wij onze geschiedenis graag vast op Lopikopdekaart.nl.