Ned. Kampioenen Polsstokverspringen 2019 Reinier Overbeek en Roy Velis gehuldigd (07-10-2019)

Home > Nieuws > Ned. Kampioenen Polsstokverspringen 2019 Reinier Overbeek en Roy Velis gehuldigd

Maandag 7 oktober 2019 huldigde wethouder Johan van Everdingen de Nederlands kampioenen Polsstokverspringen 2019 Reinier Overbeek en Roy Velis, beiden inwoner van de gemeente Lopik.

Reinier Overbeek werd Nederlands Kampioen bij de Junioren met een sprong van 20.45 meter.

Roy Velis sleepte bij de jongens de titel Nederlands Kampioen in de wacht met een sprong van 18.50 meter.

Reinier Overbeek ontvangt bloemen en een beker van wethouder Van Everdingen

Roy Velis ontvangt bloemen en een beker van wethouder Van Everdingen

Roy Velis, wethouder Van Everdingen en Reinier Overbeek

Van links naar rechts: Roy Velis, wethouder Johan van Everdingen en Reinier Overbeek