Nel Nap uit Benschop 20.000ste bezoeker zwembad Lobeke (26-06-2019)

Home > Nieuws > Nel Nap uit Benschop 20.000ste bezoeker zwembad Lobeke

Nel Nap uit Benschop 20.000ste bezoeker zwembad Lobeke (26-06-2019)

RSS
Dit item is verlopen op 26-08-2019.

Dinsdag 25 juni mocht Openluchtzwembad Lobeke de 20.000ste zwemmer begroeten. Nel Nap uit Benschop was de gelukkige. Het parkeren van haar fiets duurde iets langer waardoor niet de meneer vóór haar maar zijzelf werd verrast door het zwembadpersoneel. Nel is een fanatieke zwemster, ze zwemt minimaal twee keer per week. In de winter blijft ze zwemmen, maar een binnenbad heeft niet haar voorkeur. Ze zegt: “Het is veel lekkerder in de buitenlucht, binnen is het zo benauwd!”. Nel zwemt vaak met een vriendin uit Benschop die gisteren toevallig niet mee kon.

Het zwembadpersoneel feliciteert Nel van harte!

Vorig seizoen heeft het zwembad op 13 juni de 20.000ste bezoeker ontvangen en het zwemseizoen afgesloten met bijna 60.000 bezoekers. 

Zwembad Lobeke heeft een 25-meter-bad, een instructiebad en een kleuterbadje, alle drie met een glijbaan. Alle baden worden verwarmd tot een watertemperatuur van minimaal 23 graden. Bij het kleuterbad en op de ligweide staan verschillende speelattributen en parasols.

In Zwembad Lobeke kan iedereen zwemmen en plezier hebben op zijn of haar eigen niveau. Zwembad Lobeke leidt op voor 15 verschillende diploma’s en brevetten. Daarnaast staan aqua-sportief, banenzwemmen, Sportclub Lobeke met snorkelen en zeemeerminzwemmen  op het programma.

En natuurlijk zijn er ook dit seizoen voor jong en oud weer mogelijkheden tot recreatief zwemmen. Buiten openingstijden is het zwembad te huur voor bedrijfsuitjes of verjaardagen.

Meer informatie en openingstijden staan in de brochure die huis-aan-huis is verspreid en op onze website.

Van links naar rechts: Linda Buitelaar, 20.000ste bezoeker Nel Nap en Dennis Boele