Nieuw informatiebordje bij walnotenboom Lopikerkapel (18-07-2019)

Home > Nieuws > Nieuw informatiebordje bij walnotenboom Lopikerkapel

Nieuw informatiebordje bij walnotenboom Lopikerkapel (18-07-2019)

Dit item is verlopen op 18-08-2019.

Afgelopen dinsdag 16 juli heeft wethouder Gerrit Spelt bij de walnotenboom aan de Radiolaan een aantal inwoners toegesproken. In het bijzonder de heer Floris de With uit Lopikerkapel. Hij heeft het initiatief genomen om een beschadigd informatiebordje bij de boom geheel te herstellen.

De walnotenboom is op 8 september 2012 door de gemeente geschonken ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van Lopikerkapel. Het oude informatiebordje bij de boom werd tijdens grond- en leidingwerkzaamheden beschadigd. Daarop nam de heer Floris de With uit Lopikerkapel het initiatief om een nieuw bordje te maken. Mevrouw Dieny Scheffer wees op het sympathieke gebaar.

De gemeente Lopik juicht inwonersinitiatieven als deze van harte toe en heeft de heer de With daarom met een bos bloemen bedankt voor zijn inzet. Wethouder Spelt: “De zorg voor de buitenruimte door inwoners is belangrijk. We moeten met z’n allen werken aan de openbare ruimte. En ook voor kleine dingen aandacht hebben. Het initiatief van Floris de With is een voorbeeld voor anderen.”

De heer Floris de With en wethouder Gerrit Spelt