Nieuwe website Vrijwilligerscentrale (12-12-2019)

Home > Nieuws > Nieuwe website Vrijwilligerscentrale

Nieuwe website Vrijwilligerscentrale (12-12-2019)

Woon je in IJsselstein of (één van de kernen) van Lopik en ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of ben je een organisatie in één van deze gemeenten en op zoek naar vrijwilligers, dan kun je vanaf vandaag terecht op de splinternieuwe website van de Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik. De functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn hetzelfde gebleven, maar zijn in een glanzend nieuw jasje gestoken. Bovendien worden de diensten nu ook in de gemeente Lopik aangeboden.

Het doel van de website is zoals vanouds: vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk bij elkaar brengen. Naast vrijwilligersvacatures in IJsselstein en de regio Utrecht kun je nu ook zoeken naar vrijwilligerswerk in de verschillende kernen van de gemeente Lopik. Ook de functionaliteit op de smartphone is verbeterd: de nieuwe site past zich aan aan je mobiel wanneer je hem onderweg wilt bekijken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de nieuwe site op www.vwijl.nl

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik zet zich in voor alle vrijwilligersorganisaties in IJsselstein en Lopik. We brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Meer informatie: www.vwijl.nl & https://www.facebook.com/VWIJL