Ondertekening mantelovereenkomst juridische dienstverlening (07-11-2019)

Home > Nieuws > Ondertekening mantelovereenkomst juridische dienstverlening

Ondertekening mantelovereenkomst juridische dienstverlening (07-11-2019)

RSS

Op maandag 4 november 2019 ondertekenden burgemeester dr. L.J. de Graaf namens de gemeente Lopik en de heer mr. dr. C.N. van der Sluis van Ten Holter Noordam advocaten een mantelovereenkomst juridische dienstverlening.

Met het zetten van een handtekening bekrachtigden burgemeester Laurens de Graaf en de heer Cornelis van der Sluis de samenwerking. Ten Holter Noordam advocaten biedt de gemeente Lopik de komende twee jaar externe juridische expertise en bijstand. Deze expertise en bijstand zal gericht zijn op verschillende dossier binnen het privaat-, bestuurs- en omgevingsrecht.

Ten Holter Noordam advocaten is een multiservicekantoor in Rotterdam. Zij richten zich op de marktgebieden Bouw, Haven, Zorg en Overheid. De advocaten zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn en daarbuiten. Samen werken zij aan één doel: ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan. Meer informatie over Ten Holter Noordam advocaten vindt u op www.tenholternoordam.nl