Opening Zwembad Lobeke (26-04-2021)

Home > Nieuws > Opening Zwembad Lobeke

Opening Zwembad Lobeke (26-04-2021)

Dit item is verlopen op 14-05-2021.

Zwembad Lobeke opent vanaf woensdag 28 april a.s. om 13.30 uur haar deuren voor kinderen t/m 12 jaar met een diploma. Van 13.30 - 16.30 uur kun je komen disco-zwemmen. Deze middag is niet bedoeld voor ouders en begeleiders, voor hen is het zwembad niet geopend. M.u.v. ouders en begeleiders van kinderen met een beperking.

Coronamaatregelen in het zwembad

Om de gezondheid en veiligheid te waarborgen, houden bezoekers en medewerkers zich aan de richtlijnen van de Rijksoverheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Denk hierbij aan het volgende:

• Blijf thuis bij klachten en volg de basisregels;
  • Kom met zwemkleding onder de gewone kleding naar het zwembad, zodat u zich bij het bad om kunt kleden. Na afloop kunt u de kleedhokjes gebruiken;
  • Ga zoveel mogelijk voorafgaand aan het zwembadbezoek thuis naar het toilet, zodat het toiletbezoek in zwembad tot een minimum beperkt is;
  • Maak gebruik van de aangegeven routes en handenwasgelegenheden in het zwembad;
  • Volg te allen tijde de aanwijzingen van het zwembadpersoneel op.

Belangrijke aanpassingen als gevolg van de coronamaatregelen zijn:

• Banenzwemmen vanaf 13 jaar vindt plaats op basis van inschrijving (in het zwembad of telefonisch);
  • Het recreatief zwemmen is alleen bedoeld voor kinderen t/m 12 jaar met een diploma (ouders en begeleiders zijn hierbij niet welkom, voor hen is het zwembad niet geopend).

Op officiële feest- en gedenkdagen geldt de zondag openstelling. Tijdens het diplomazwemmen (op 10 juli, 11 en 18 september 2021) is het zwembad voor overige bezoekers gesloten.

Het zwembad sluit haar deuren op zaterdag 18 september 2021.

Klik hier voor de actuele openingstijden en het programma