Openstelling en telefonische bereikbaarheid zomervakantie (13-07-2020)

Home > Nieuws > Openstelling en telefonische bereikbaarheid zomervakantie

Openstelling en telefonische bereikbaarheid zomervakantie (13-07-2020)

Vanwege corona hanteert de gemeente Lopik, net als veel andere bedrijven en instellingen, aangepaste openingstijden. Daarnaast doen onze inwoners in de zomermaanden minder beroep op onze dienstverlening. Wij passen daarom onze openstelling en telefonische bereikbaarheid aan.

Het gemeentehuis is 20 juli t/m 28 augustus 2020 (de ‘grote vakantie’) op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 12.30 uur op het algemene telefoonnummer (0348) 55 99 55.

In genoemde periode zijn wij vanaf 12.30 uur bereikbaar via het e-mailadres gemeente@lopik.nl

Dinsdagavondopenstelling

De avondopenstelling op dinsdag gaat gewoon door. U moet hiervoor, net als op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur, een afspraak inplannen via de knop ‘Afspraak maken’ op onze website www.lopik.nl

Calamiteitendienst openbare ruimte

Voor spoedgevallen in de openbare ruimte kunt u in de genoemde periode vanaf 12.30 uur telefonisch contact opnemen met de calamiteitendienst via tel. 06 – 15 03 79 84.

Let op: Dit nummer is niet bestemd voor vragen over openingstijden, reisdocumenten, rijbewijzen, riolering, vergunningen etc. Zie hiervoor het kopje 'Telefonische bereikbaarheid van 20 juli t/m 28 augustus 2020' op deze pagina.

Riooldienst openbare grond

Voor storingen aan het riool op openbare grond kunt u vanaf 12.30 uur bellen met de riooldienst via tel. 06 – 53 67 32 75.

Let op: Dit nummer is niet bestemd voor vragen over openingstijden, reisdocumenten, rijbewijzen, calamiteiten in de openbare ruimte, vergunningen etc. Zie hiervoor het kopje 'Telefonische bereikbaarheid van 20 juli t/m 28 augustus 2020' op deze pagina.

Evaluatie medio augustus

De gemeente Lopik evalueert deze wijze van dienstverlening medio augustus 2020. Op basis van de uitkomsten en de wisselende vraag van inwoners naar onze dienstverlening wordt de openstelling tot het einde van het jaar bepaald.