Oproep kleinschalige camperlocaties (27-06-2017)

Home > Nieuws > Oproep kleinschalige camperlocaties

Oproep kleinschalige camperlocaties (27-06-2017)

Dit item is verlopen op 31-10-2017.

De gemeente Lopik werk momenteel aan een nieuw beleidsplan recreatie en toerisme. De groeiende behoefte aan vrijetijdsvoorzieningen en het agrarische cultuurlandschap van Lopik bieden volop kansen. Eén van die kansen ligt in de ontwikkeling van camperplaatsen. De gemeente Lopik doet daarom een oproep aan agrariërs die kleinschalige camperlocaties willen bieden op hun erf, vergelijkbaar met de campererven in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden (zie www.campererf.nl). Met beperkte private investeringen en goede gezamenlijke communicatie hebben de campererven zich daar de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesformule.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem contact met ons op via renate.cevaal@lopik.nl of (0348) 55 99 73 (ma. di. en do.).