Praat mee bij de dorpsgesprekken in uw kern (24-09-2021)

Home > Nieuws > Praat mee bij de dorpsgesprekken in uw kern

Praat mee bij de dorpsgesprekken in uw kern (24-09-2021)

Wat waardeert u als inwoner aan het leven in (de dorpen van) Lopik? Wat maakt uw dorp uniek? En wat vindt u belangrijk naar de toekomst toe? Met uw antwoorden kan de gemeente rekening houden als ze op zoek gaat naar andere gemeenten om mee te fuseren. Belangrijk dus!

Wilt u hierover meepraten? Laat uw hart spreken!

Kom dan de naar één van de dorpsgesprekken bij u in de buurt. In elk dorp wordt in oktober een gesprek georganiseerd waar iedereen welkom is. Daarnaast worden in november gesprekken georganiseerd met ondernemers en maatschappelijke partners. Tijdens deze dorpsgesprekken wordt ook de voorlopige uitkomst van de enquête besproken.

Op de volgende dagen in oktober vinden de dorpsgesprekken plaats:

Maandag 4 oktober              Polsbroek (Dorpshuis Dorp 32)

Woensdag 6 oktober           Jaarsveld (Hervormd Verenigingsgebouw, Kerkstraat 7)

Donderdag 7 oktober          Uitweg (Buurtvereniging Uitweg, Uitweg 6, Lopikerkapel)

Maandag 11 oktober            Cabauw (’t Witte Paard, Cabauwsekade 42)

Woensdag 13 oktober         Polsbroekerdam (Buurthuis De Triangel, Benedeneind NZ 468b Benschop)

Donderdag 14 oktober         Benschop (Dorpshuis XXL, Oranje-Nassaustraat 31)

Maandag 25 oktober            Willige Langerak (Buurtvereniging Willige Langerak, Graaf Floris IV-weg 2)

Woensdag 27 oktober         Lopik (Dorpshuis De Schouw, M.A.A. Schakelplein 6)

Donderdag 28 oktober        Lopikerkapel (Buurthuis D’Ouwe School, Lopikerweg Oost 181)

Bent u erbij? De bijeenkomsten starten om 19:30 en duren tot circa 21:00 uur.

Meer informatie over het project ‘Waardevol Lopik’ is te vinden op www.waardevollopik.nl Vragen over het project kunnen worden gesteld via het
e-mailadres waardevol@lopik.nl