Prijsuitreiking winnaars fotowedstrijd GemeenteGids 2019-2020 (18-06-2019)

Home > Nieuws > Prijsuitreiking winnaars fotowedstrijd GemeenteGids 2019-2020

Prijsuitreiking winnaars fotowedstrijd GemeenteGids 2019-2020 (18-06-2019)

Dit item is verlopen op 10-07-2019.

Maandag 17 juni jl. reikte burgemeester Laurens de Graaf aan Cor Verweij, Marjan Pleyte en Trudy de Vos (alle drie uit Lopik) prijzen uit voor hun deelname aan de fotowedstrijd voor het nieuwe gemeentemagazine. Zij ontvingen een waardebon van Landwinkel de Noordzijde uit Polsbroek en hun winnende foto op groot formaat.

De eerste plaats is voor Cor Verweij, hij maakte de winnende foto bij de ruïne ‘Buitenmolen Polders Wiel en Vogelzang’ aan de Lekdijk West in Lopik. Zijn foto is te bewonderen op de voorpagina (cover) van het Gemeentemagazine. Marjan Pleyte en Trudy de Vos ontvingen respectievelijk de tweede en derde prijs.

Volgende maand verschijnt de nieuwe GemeenteGids van de gemeente Lopik. Dit jaar in een nieuw, modern jasje. De winnende foto’s krijgen in ieder geval een plaats in het nieuwe Gemeentemagazine zoals de GemeenteGids vanaf dit jaar gaat heten. Ook foto’s van andere inwoners die met de fotowedstrijd meededen, worden in het magazine opgenomen.

Wilt u dat uw foto ook in het gemeentemagazine komt te staan? Doe dan mee met de fotowedstrijd voor het magazine van 2020-2021. Maak nu alvast uw mooiste zomerplaatjes en stuur ze in via communicatie@lopik.nl o.v.v. ‘fotowedstrijd 2020-2021’.