'Samen doen!' Uitnodiging bijeenkomst op 17 januari 2019 (11-10-2018)

Home > Nieuws > 'Samen doen!' Uitnodiging bijeenkomst op 17 januari 2019

'Samen doen!' Uitnodiging bijeenkomst op 17 januari 2019 (11-10-2018)

In de gemeente Lopik streven we naar een samenleving waarin kinderen gezond opgroeien, iedereen op maat mee kan doen en we oog hebben voor elkaar. Met daarbij de gemeente als betrouwbare partner. Samen met onze inwoners en onze partners zetten we de volgende stap in de verdere ontwikkeling van het Sociaal Domein in de gemeente Lopik. Want in een goed georganiseerd Sociaal Domein doet iedereen mee!

We willen graag uw hulp, ondersteuning en waardevolle bijdrage om het beleid een goede richting te geven. Daarnaast willen we graag dat u meedenkt hoe we dit belangrijke project handen en voeten kunnen geven. Wat is de rol van inwoners en overheid? Denk mee over onderwerpen als opvoedvraagstukken, jeugdzorg, Wmo, participatie (samenwerken/samen doen), werk & inkomen, sport, onderwijs en vervoer. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we uw hulp nodig.

Op donderdag 8 november jl. vond de eerste bijeenkomst plaats van het project ‘Samen doen!’ Een groep van 36 inwoners heeft met elkaar gesproken over de randvoorwaarden voor de nieuwe samenwerking tussen gemeente en inwoners.

Uitnodiging bijeenkomst 17 januari 2019

Graag nodigen wij u uit voor de tweede bijeenkomst op donderdag 17 januari 2019. Tijdens deze bijeenkomst gaan we ons richten op de uitdaging om met elkaar te kijken naar waar we onze focus op richten voor de komende jaren. Er liggen veel vraagstukken en maatschappelijke opgaves waar we mee aan de slag willen, maar keuzes maken is daarbij belangrijk. Liever een paar maatschappelijke thema’s goed bij kop en staart pakken, dan een heel scala aan onderwerpen slechts licht aanraken. De bijeenkomst is op donderdag 17 januari 2019 in ’t Witte Paard in Cabauw. Inloop vanaf 19:15 uur.

Doet u mee? Aanmelden is heel eenvoudig

Wilt u meedenken over onderwerpen als opvoedvraagstukken, jeugdzorg, Wmo, participatie (samenwerken/samen doen), werk & inkomen en vervoer? Meld u dan aan via samendoen@lopik.nl

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0348) 55 99 55.