Save the date: Cursus ‘Beter omgaan met pubers’ (27-08-2019)

Home > Nieuws > Save the date: Cursus ‘Beter omgaan met pubers’

Save the date: Cursus ‘Beter omgaan met pubers’ (27-08-2019)

Dit item is verlopen op 13-10-2019.

De cursus ‘Beter omgaan met pubers’ is bedoeld voor ouder(s) en/of verzorger(s) van kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar die meer inzicht willen krijgen in de fysieke en psychische ontwikkeling die hun puber doormaakt. Tijdens de cursus wisselt u informatie uit met professionals en deelt u kennis en ervaring met andere ouders. De cursus wordt gegeven door twee professionals van het Breed Sociaal Loket.

De cursus bestaat uit 7 maandagavonden en wordt van 19.00 uur tot 21.00 uur gehouden in Medisch Centrum Lopik, Beatrixplantsoen 1b in Lopik. De eerste cursusavond is op 28 oktober.

Aanmelden en kosten

U kunt zich aanmelden tot zondag 13 oktober via bsl@lopik.nl, o.v.v. cursus BOP (Beter Omgaan met Pubers najaar 2019), uw naam en telefoonnummer.

Wij vragen een bijdrage van € 10 per deelnemer voor het lesmateriaal.

De cursus gaat alleen door bij genoeg aanmeldingen.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op onze website onder de button Inwoners > Breed Sociaal Loket > Jeugd en gezin > Trainingen en cursussen.

U kunt ook contact opnemen met een van de cursusleiders: