Sleuteloverdracht nieuwe Fiat Ducato (05-07-2019)

Home > Nieuws > Sleuteloverdracht nieuwe Fiat Ducato

Sleuteloverdracht nieuwe Fiat Ducato (05-07-2019)

Dit item is verlopen op 17-07-2019.

Op vrijdag 5 juli 2019 vond op het afvalbrengstation Lopik de overdracht plaats van een nieuwe Fiat Ducato. De heer De Hoop van Garagebedrijf Schouten uit Lopik overhandigde de sleutel aan Maarten Verheul, de chauffeur van het nieuwe voertuig.

Na 14 jaar trouwe dienst is de Fiat Scudo ingeruild voor een Fiat Ducato. Het voertuig wordt voornamelijk ingezet voor rioleringswerkzaamheden zoals het uitvoeren van inspecties, reparaties en onderhoud aan ons rioolstelsel.

Links de heer De Hoop van Garagebedrijf Schouten en rechts Maarten Verheul van de gemeente Lopik.