Sluitingsdatum subsidieaanvraag 1 oktober 2019 (13-09-2019)

Home > Nieuws > Sluitingsdatum subsidieaanvraag 1 oktober 2019

Sluitingsdatum subsidieaanvraag 1 oktober 2019 (13-09-2019)

Verenigingen en organisaties die volgend jaar in aanmerking willen komen voor subsidie hebben tot 1 oktober 2019 de tijd om een subsidieaanvraag in te dienen bij de gemeente Lopik. Aanvragen die na 1 oktober binnenkomen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Verenigingen en organisaties kunnen een ‘Aanvraagformulier 2020’ downloaden. Klik hier voor de verschillende aanvraagformulieren voor professionele organisaties en voor vrijwilligersorganisaties.

Voorheen konden subsidieaanvragen jeugdsport ingediend worden bij de Sportraad. Sinds 2018 is het niet meer mogelijk om de aanvraag bij de sportraad in te dienen, maar moet ook deze aanvraag naar de gemeente gestuurd worden. Ook dit formulier kunt u hier vinden.