SpendLab Recovery analyseert factuur- en betaalgegevens in opdracht van gemeente Lopik (08-10-2021)

Home > Nieuws > SpendLab Recovery analyseert factuur- en betaalgegevens in opdracht van gemeente Lopik

SpendLab Recovery analyseert factuur- en betaalgegevens in opdracht van gemeente Lopik (08-10-2021)

RSS

Op dit moment analyseren wij onze factuurboekingen, betalingen en leveranciersgegevens over de afgelopen periode. In samenwerking met SpendLab Recovery B.V. analyseren wij de factuur- en betaalgegevens.

SpendLab Recovery

SpendLab Recovery is een bedrijf dat in opdracht van de gemeente onderzoekt of leveranciers van de gemeente verkeerde betalingen hebben ontvangen. Denk hierbij aan dubbele betalingen, dubbel in rekening gebrachte kosten, creditnota’s die zijn betaald in plaats van verrekend of een betaling die aan een verkeerde leverancier is gedaan.

Hoe onderzoekt SpedLab Recovery dit?

SpendLab Recovery controleert de administratie en vraagt openstaande postenlijsten op namens de gemeente bij leveranciers die mogelijk verkeerd betaald zijn. Uit deze openstaande postenlijsten kunnen nog niet betaalde facturen naar voren komen die niet bekend zijn in de administratie van gemeente Lopik. Bij kosten die nog moeten worden betaald, wordt de factuur opgevraagd zodat die ook bekend wordt in de administratie van de gemeente Lopik. Het doel is om beide administraties, van zowel de leverancier als van gemeente Lopik, met elkaar af te stemmen zodat er geen fouten meer in zitten.

Uitvoering incassoprocedure

Ook voert SpendLab Recovery de incassoprocedure uit. Hierdoor worden teveel betaalde kosten teruggehaald bij de leveranciers en teruggestort op de rekening van de gemeente Lopik.

Uitnodiging onderzoek SpendLab Recovery

Leveranciers ontvangen een uitnodiging per e-mail van Vrony Rosielle, Team Statements. In de uitnodiging wordt gevraagd om een actueel debiteurenoverzicht van:

  • Openstaande facturen en creditnota’s;
  • Overbetalingen, dubbele betalingen, openstaande vooruitbetalingen etc.

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig