Tijdelijke verruiming openingstijden afdeling Burgerzaken (01-06-2021)

Home > Nieuws > Tijdelijke verruiming openingstijden afdeling Burgerzaken

Tijdelijke verruiming openingstijden afdeling Burgerzaken (01-06-2021)

De coronamaatregelen zijn versoepeld. Grenzen gaan open en ook de vraag naar reisdocumenten neemt toe. De afdeling Burgerzaken verruimt daarom haar openingstijden in de periode van 14 juni t/m 9 juli 2021.

Via ons afsprakensysteem op onze website www.lopik.nl kunt u zien welke dagen en tijden beschikbaar zijn. Gaat u (met uw kinderen) deze zomer buiten Nederland op vakantie, plan op tijd een afspraak in, anders kunnen wij niet garanderen dat uw reisdocument op tijd klaar is.

U dient rekening te houden met het volgende:

• Uw pasfoto mag niet ouder zijn dan 6 maanden;
  • Schoolfoto’s zijn niet geschikt en worden niet geaccepteerd;
  • Ondanks de aanwezigheid van de fotoautomaat verzoeken wij u om uw pasfoto’s zoveel mogelijk elders te laten maken. Dit bewerkstelligt een vlotte verwerking van uw aanvraag en voorkomt dat er te veel mensen in de hal van het gemeentehuis aanwezig zijn;
  • Inwoners, die deze zomer niet met vakantie gaan, maar wel een nieuw reisdocument willen aanvragen, wordt verzocht zoveel mogelijk na de zomerperiode een reisdocument aan te vragen;
  • Vanaf 1 oktober 2021 is het niet meer mogelijk om pasfoto’s te maken in het gemeentehuis.