T/m 17 november: Damweg richting Oudewater afgesloten (16-10-2017)

Home > Nieuws > T/m 17 november: Damweg richting Oudewater afgesloten

T/m 17 november: Damweg richting Oudewater afgesloten (16-10-2017)

Dit item is verlopen op 24-11-2017.

In opdracht van de gemeente Lopik worden van 24 oktober t/m 10 november 2017 werkzaamheden uitgevoerd aan de Damweg tussen Polsbroekerdam (Benedeneind Zuidzijde) en de gemeentegrens met Oudewater.

Afgesloten voor gemotoriseerd verkeer; fietspad wel beschikbaar

Vanwege de werkzaamheden is de Damweg tussen Polsbroekerdam en Oudewater tijdens genoemde data volledig afgesloten voor het doorgaande gemotoriseerde verkeer. Het verkeer wordt via bebording omgeleid. Het naastgelegen fietspad is wel beschikbaar.

Let op: De Damweg tussen Polsbroekerdam en de Lopikerweg west blijft wél open voor alle verkeer.

Direct aanwonenden

Direct aanwonenden zullen persoonlijk worden geïnformeerd over de maatregelen die worden genomen om de woning bereikbaar te houden.

Nadere informatie

Door weersomstandigheden of onvoorziene zaken kan de planning wijzigen of uitlopen. Wij vragen uw begrip voor de overlast en trachten deze tot een minimum te beperken.

Mocht u tijdens de uitvoeringsperiode vragen of opmerkingen hebben dan kunt  u contact opnemen met Olaf Groeneveld (uitvoerder Dura Vermeer) via tel. 06- 53 59 91 91 of via e-mail o.groeneveld@duravermeer.nl