UITGESTELD! Baggeren Enge IJssel / verkeershinder Lopikerweg Oost (06-04-2021)

Home > Nieuws > UITGESTELD! Baggeren Enge IJssel / verkeershinder Lopikerweg Oost

UITGESTELD! Baggeren Enge IJssel / verkeershinder Lopikerweg Oost (06-04-2021)

Door omstandigheden heeft Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden de baggerwerkzaamheden voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Van woensdag 7 april t/m woensdag 12 mei 2021, tussen 07:00 en 19:00 uur laat Hoogheemschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) de Enge IJssel baggeren. Het gaat hierbij om het traject Lopikerweg Oost van huisnummer 135 tot en met 200a (Radiolaan).

Voor deze werkzaamheden wordt op de rijbaan van de Lopikerweg Oost een halve-rijbaan-afzetting geplaatst. Deze verplaatst met het vorderen van de werkzaamheden.

U dient rekening te houden met verkeershinder en/of vertraging. De Lopikerweg Oost wordt niet afgesloten, maar ter hoogte van het werkvak wordt een voorrangsregeling ingesteld.