Uitnodiging bijeenkomst omwonenden evenemententerreinen (08-01-2019)

Home > Nieuws > Uitnodiging bijeenkomst omwonenden evenemententerreinen

Uitnodiging bijeenkomst omwonenden evenemententerreinen (08-01-2019)

Steeds vaker horen we van onze inwoners dat ze behoefte hebben aan meer evenementen in de gemeente Lopik. Ons huidige evenementenbeleid dateert van juni 2006 en gaat uit van een beperking van het aantal evenementen per kern.
Een nieuw evenementenbeleid is dus hard nodig.

Om te komen tot een goed afgewogen evenementenbeleid hebben we nieuwe inbreng nodig. Inbreng van organisatoren van evenementen, de gemeente Lopik en omwonenden van evenementenlocaties. Daarom organiseren wij op donderdag 7 februari 2019 om 20.00 uur in het Gemeentehuis van Lopik een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst gaat de gemeente Lopik in gesprek met omwonenden van evenementenlocaties over wat belangrijk is voor het nieuwe evenementenbeleid.

20.00 uur                    Opening door burgemeester Laurens de Graaf

20.15 uur                    In gesprek met omwonenden

21.30 uur                    Resumé inbreng, inclusief vervolgstappen

21:45 uur                    Afsluiting met een hapje en drankje

Wilt u meedenken?

Bent u omwonende van een evenemententerrein en bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan bovengenoemd gesprek, meldt u zich dan aan bij mevrouw Seffa White via e-mailadres seffa.white@lopik.nl.