Uitnodiging Online Informatiebijeenkomst 'Kamers met Aandacht' (22-10-2020)

Home > Nieuws > Uitnodiging Online Informatiebijeenkomst 'Kamers met Aandacht'

Uitnodiging Online Informatiebijeenkomst 'Kamers met Aandacht' (22-10-2020)

Een beetje aandacht voor elkaar

Op dinsdag 3 november a.s. organiseert Kamers met Aandacht een online informatiebijeenkomst van 19.00 uur tot 20.00 uur voor mensen die interesse hebben in het verhuren van een kamer aan een kwetsbare jongere. Tijdens deze informatiebijeenkomst krijgt u uitleg over welke jongeren het gaat en wat de werkwijze is van Kamers met Aandacht. Ook krijgt u informatie over helpende wet- & regelgeving en een verhuurder deelt haar persoonlijke ervaringen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen.

Deelname is mogelijk voor iedereen die thuis een kamer over heeft, in zowel huur- als koopwoningen.

Wilt u online aanwezig zijn?
Stuur dan een mail naar info@kamersmetaandacht.nl

www.kamersmetaandacht.nl