Vaccinatie zonder afspraak in de gemeente Lopik (15-07-2021)

Home > Nieuws > Vaccinatie zonder afspraak in de gemeente Lopik

Vaccinatie zonder afspraak in de gemeente Lopik (15-07-2021)

Vanaf donderdag 22 juli a.s. start GGD regio Utrecht met vaccinatie zonder afspraak in de middaguren. In Dorpshuis De Schouw wordt in de ochtend op afspraak gevaccineerd. Vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur kan iedereen ook zonder afspraak binnenlopen voor een vaccinatie.

Er wordt gewerkt volgens het op=op principe. Neem je ID mee! Belangrijk: de vrije inloop geldt alleen voor personen die nog géén vaccinatie hebben gehad. Een tweede prik op vrije inloopbasis is niet mogelijk.

Meer informatie op de website van GGDrU: https://www.ggdru.nl/over-de-ggd/nieuws-en-persberichten/nieuwsbericht/artikel/vrije-inloop-op-vaccinatielocaties-in-dichtbij-gemeenten-in-de-middaguren