Vaccineren kan dichtbij huis en zonder afspraak (07-10-2021)

Home > Nieuws > Vaccineren kan dichtbij huis en zonder afspraak

Vaccineren kan dichtbij huis en zonder afspraak (07-10-2021)

Inwoners die nog niet gevaccineerd zijn en wel interesse hebben in een vaccinatie kunnen dichtbij terecht voor vragen over vaccineren en de prik. GGD regio Utrecht heeft verspreid over de regio 23 vaccinatielocaties. Regelmatig openen we nieuwe locaties dichtbij inwoners in de buurt. Op de website www.ggdru.nl/coronavaccinatie is een overzicht te vinden van alle vaccinatielocaties. Inwoners kunnen hier zonder afspraak terecht.

Het bestrijden van corona vraagt om een hoge vaccinatiegraad in alle gemeenten en wijken. Op deze manier beschermen we elkaar en ook de mensen die om bijvoorbeeld medische redenen zich niet kunnen laten vaccineren. Daarom biedt GGD regio Utrecht dichtbij en verspreid over de regio de vaccinatie aan, inwoners kunnen hier ook terecht voor vragen en meer informatie.