Vanaf 12 augustus: Asfaltonderhoud Lopikerweg west tussen Nicolaas van Catsweg en Damweg (09-08-2019)

Home > Nieuws > Vanaf 12 augustus: Asfaltonderhoud Lopikerweg west tussen Nicolaas van Catsweg en Damweg

Dit item is verlopen op 01-09-2019.

In de week van 12 augustus wordt onderhoud uitgevoerd aan de asfaltverharding van de Lopikerweg West tussen de Nicolaas van Catsweg en de Damweg. Aanleiding voor de werkzaamheden is de slechte staat van de bestaande asfaltverharding.

Vanaf de kruising met de Nicolaas van Catsweg tot aan de kruising met de Damweg wordt de rijbaan plaatselijk gerepareerd en geheel voorzien van een nieuwe deklaag.

Wegafsluiting

Gedurende enkele dagen is het overdag niet mogelijk om met de auto bij de aangrenzende woningen te komen. Dit zal zijn tijdens het frezen van het asfalt, het aanbrengen van nieuw asfalt en het aanbrengen van nieuwe belijning. In de avonduren zijn de woningen wel bereikbaar.

Voor de hulpdiensten is de weg altijd bereikbaar.

Op onderstaande dagen is het werkvak afgesloten van 07.00 uur tot 18.00 uur:

• Donderdag 15 en vrijdag 16 augustus;
  • Maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus;
  • Maandag 26 t/m donderdag 29 augustus.

Verkeersregelaars

Op de kruisingen van de Damweg en de Nicolaas van Catsweg staan verkeersregelaars die u nadere informatie kunnen geven. Beide kruisingen worden ook geasfalteerd.

Meer informatie vindt u op onze website www.lopik.nl/projecten.