Vervangen riool De Weide in Lopik (06-03-2020)

Home > Nieuws > Vervangen riool De Weide in Lopik

Vervangen riool De Weide in Lopik (06-03-2020)

Dit item is verlopen op 28-03-2020.

In de week van 9 maart gaat EVS van start met een stukje onvoorziene, extra rioolwerkzaamheden in De Weide in Lopik.

Wat gaan we doen?

In opdracht van de gemeente Lopik begint EVS medio week 11 (de week van 9 maart) met het opbreken van de verharding in de straat en het aanbrengen van bemaling. Aansluitend worden de werkzaamheden aan het riool uitgevoerd. De werkzaamheden vinden plaats in de straat voor de woningen aan De Weide met  huisnummers 31, 29, 27, 25, 6, 4 en 2.

De aansluiting van het riool wordt gemaakt in de straat voor de woningen in De Weide met huisnummers 23, 21,19, 17, 15 en 13. Hierdoor is de straat van de bovengenoemde woningen afgesloten voor autoverkeer. De bestaande bestrating wordt na de rioleringswerkzaamheden weer aangebracht. De straat wordt niet opgehoogd.

Planning en uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden duren circa 2,5 week. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op vrijdag 27 maart 2020 afgerond.

Bereikbaarheid

Gedurende de werkzaamheden zijn genoemde percelen slecht of geheel niet bereikbaar met de auto. Daarom wordt betreffende bewoners verzocht hun auto(s) zoveel mogelijk op overige parkeerplaatsen te parkeren. Te voet zijn de percelen te allen tijde te bereiken. Ook blijven de woningen te allen tijde bereikbaar voor hulpdiensten.

Hinder en werktijden

Het werk veroorzaakt hinder. We proberen de hinder zo veel als mogelijk te beperken. Vooralsnog zijn de werktijden tussen 07:00 -16:00 uur. Bij een bijzondere gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een verhuizing, begrafenis of bruiloft kunt u contact opnemen via projecten@evsbv.nl of tussen 08:00 uur en 16:00 uur via 06 - 12 09 34 02 op doordeweekse dagen.

Vragen

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de toezichthouder van gemeente Lopik, Mischa Vorderman, via 06 - 11 08 72 92 of mischa.vorderman@lopik.nl.