Vooraankondiging; collectieve zorgverzekering van de gemeente Lopik bij Menzis stopt (04-11-2019)

Home > Nieuws > Vooraankondiging; collectieve zorgverzekering van de gemeente Lopik bij Menzis stopt

De collectieve zorgverzekering van de gemeente Lopik bij Menzis stopt per 1 januari 2020. Vanaf die datum biedt de gemeente een nieuwe collectieve zorgverzekering aan via zorgverzekeraar VGZ. Als u op dit moment een collectieve zorgverzekering heeft via de gemeente bij Menzis en in 2020 collectief verzekerd wilt blijven, stapt u dan vanaf eind november, maar vòòr 1 januari 2020 over naar VGZ.

Op dit moment hoeft u nog niets te doen, u ontvangt half november een brief van WIL met daarin meer informatie.  In deze brief staat hoeveel de verzekering kost en welke vergoedingen de verzekering geeft. In de brief staat ook hoe u kunt overstappen.

Heeft u een achterstand bij de betaling van uw premie of eigen risico bij Menzis en wilt u overstappen naar VGZ? Dan adviseert WIL u om contact op te nemen met Menzis om een betalingsregeling af te spreken. Anders kunt u misschien niet overstappen.

Heeft u vragen? Mail dan naar info@wil-lekstroom.nl  Zet in het onderwerp alstublieft zorgverzekering. U kunt ook bellen naar de klantenservice van WIL. Deze is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer (030) 7022 300. Zij helpen u graag verder.

Meer informatie kunt u lezen op https://www.wil-lekstroom.nl/voor-u/collectieve-zorgverzekering_3436/