Voorverkoop abonnementen en leskaarten Zwembad Lobeke (13-04-2021)

Home > Nieuws > Voorverkoop abonnementen en leskaarten Zwembad Lobeke

Voorverkoop abonnementen en leskaarten Zwembad Lobeke (13-04-2021)

De voorverkoop van de zwemabonnementen en leskaarten is op donderdag 22 april en vrijdag 23 april 2021 in Zwembad Lobeke, Churchilllaan 21 te Lopik.

Openingstijden tijdens de voorverkoop:

• donderdag van 09.00 - 12.00 uur en 13.30 - 19.00 uur.
  • vrijdag van 09.00 - 12.00 uur en 13.30 - 16.30 uur.

Waar kunt u zich voor aanmelden?

U kunt zich tijdens de voorverkoop aanmelden voor zwemlessen (A, B en C), Zwemvaardigheid (1, 2 en 3), cursus Overlevingsbrevet brons, zilver, goud en diamant (8 weken), Sportclub Lobeke (8 weken), cursus Zeemeerminzwemmen (8 weken) en Aqua Fit (gehele seizoen).

Wat moet u meenemen voor de aanmelding?

Wilt u voor het abonnement en/of de leskaart het volgende meenemen:

• Ingevuld aanvraagformulier uit de flyer;
  • Pasfoto;
  • Het is alleen mogelijk te betalen met uw pinpas. Bij aanmelding dient direct betaald te worden.

De leskaart is inclusief deelname aan het diplomazwemmen. Het afzwemgeld wordt niet terugbetaald als er niet mag worden afgezwommen.

Pasfoto’s

In de hal van het gemeentehuis kunt u pasfoto’s maken voor € 7,00.

Zwemlessen

Kinderen die op 1 januari 2021, 5 jaar of ouder zijn, wonend in de gemeente Lopik, worden altijd geplaatst voor de zwemles. De indeling van de zwemlessen voor het A-diploma vindt plaats tijdens het voorzwemmen op donderdag 29 april 2021 van 17:00 tot 19:00 uur en op vrijdag 30 april 2021 van 17:00 tot 19:00 uur.

Flyer

De tarieven, openingstijden en tijdstippen zwemlessen staan in de flyer van het zwembad. De flyer kan tijdens de voorverkoop worden opgehaald bij zwembad Lobeke of bij het gemeentehuis.

Rookvrije zone

Wij hebben een rookvrije zone. Dat betekent dat in het zwembad beperkt mag worden gerookt.

Coronamaatregelen
Vanaf 22 april 2021 informeren we u over de regels in het zwembad in verband met de dan geldende coronamaatregelen. Kijk voor de actuele informatie altijd op onze website www.lopik.nl/zwembad

Informatie

Meer informatie vindt u op onze website www.lopik.nl/zwembad Ook kunt u bellen naar (0348) 55 17 21 of een e-mail sturen naar zwembad@lopik.nl