'Wandelend de pandemie uit' (14-04-2021)

Home > Nieuws > 'Wandelend de pandemie uit'

'Wandelend de pandemie uit' (14-04-2021)

RSS

Het coronavirus waart al meer dan een jaar rond in ons land. Ook in de gemeente Lopik heeft het virus zichtbaar en onzichtbaar sporen achtergelaten. Langzaam gloort wel licht aan de horizon; het kabinet werkt momenteel aan een plan om in een aantal stappen maatregelen te versoepelen. Om te blijven ‘volhouden’ totdat het zover is, start burgemeester Laurens de Graaf met een sociale activiteit: ‘Wandelend de pandemie uit’. Samen met een inwoner of ondernemer uit één van onze negen kernen gaat de burgemeester op stap en kan onder het wandelen uitgebreid met elkaar worden gesproken.

Tandem
Voor de coronacrisis stapte de burgemeester geregeld op de tandem om samen met inwoners door de Lopikerwaard te fietsen. Door de anderhalve meter afstand die we moeten houden, is dat nu niet mogelijk. Het wandelen kan daarentegen wel ‘coronaproof’. De tandemritten gaan waarschijnlijk in het najaar weer van start.

Wandelt u mee?
Net als bij de tandemritten nodigt burgemeester Laurens de Graaf alle inwoners en ondernemers van de gemeente Lopik van harte uit om de komende weken samen met hem te wandelen. Wilt u samen door de polder wandelen en ondertussen een goed gesprek voeren? Meld u zich dan aan door een e-mail te sturen naar bestuurssecretariaat@lopik.nl en ga ‘wandelend de pandemie uit!’

 Voor meer informatie kunt u bellen met het secretariaat via telefoonnummer (0348) 55 99 55.

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig