Wegwerkzaamheden Vrijheidslaan, Rembrandtlaan en Johannes Vermeerlaan, vanaf 10 oktober as. (03-10-2017)

Home > Nieuws > Wegwerkzaamheden Vrijheidslaan, Rembrandtlaan en Johannes Vermeerlaan, vanaf 10 oktober as.

Dit item is verlopen op 28-10-2017.

Vanaf 10 oktober vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de:

• Vrijheidslaan; rotonde tot de kruising Dijkslag – Beatrixplantsoen;
  • Rembrandtlaan; Johannes Vermeerlaan tot Rietkraag;
  • Diverse wegen.

Daardoor zal er verkeershinder ontstaan.

Gedurende deze perioden is de weg afgesloten en worden de volgende omleidingen ingesteld:

• Di. 10 oktober:      Vrijheidslaan; omrijden mogelijk via Europasingel – Burgemeester Schumanlaan naar of Meester van Dijkelaan; of via Juliana van Stolberglaan, Beatrixplantsoen en Dijkslag naar de Landscheijding: Griendland en Sportzaal De Wiekslag zijn bereikbaar via de Burgemeester Schumanlaan - Oranje Nassauhof. De kruising Vrijheidslaan-Oranje Nassauhof / Griendland wordt niet afgesloten voor verkeer.
  • Di. 17 oktober:      Rembrandtlaan; omrijden via Rietkraag – Dijkslag naar Vrijheidslaan; of via Rietkraag - Schaardijk - Johannes Vermeerlaan of Rietkraag – Zomerkade – Mandenmaker – Johannes Vermeerlaan.
  • Vr. 27 oktober:     Diverse wegen: Vrijheidslaan vanaf de rotonde tot de provinciale weg N210; omrijden via Europasingel en Burgemeester Schumanlaan. De rotonde blijft open voor doorgaand verkeer; Johannes Vermeerlaan via Rembrandtlaan – Rietkraag – Schaardijk.

Tussentijds wordt het straatwerk hersteld, hiervan ervaart u geen hinder. Gedurende de afsluitingen en werkzaamheden zijn er verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden en de overlast tot een minimum te beperken.

Wij vragen uw begrip voor de hinder en eventuele overlast gedurende de uitvoering van de werkzaamheden.