Welke foto is de mooiste van Lopik? (22-04-2021)

Home > Nieuws > Welke foto is de mooiste van Lopik?

Welke foto is de mooiste van Lopik? (22-04-2021)

Welke foto is jouw favoriet?

Voor onze fotowedstrijd voor het nieuwe gemeentemagazine hebben we prachtige foto's ontvangen. We willen iedereen bedanken die een foto heeft ingezonden. Uit alle inzendingen heeft onze jury - bestaande uit Gerrit Spelt (voorzitter), Ramon de Bruin, Sandra Köhler, Marlene de With en Paul Willers - een top 5 samengesteld. In het juryverslag heeft zij geschreven:

De jury heeft allereerst de mooiste foto’s geselecteerd dat leverde een lijst op van bijna 20 foto’s. Vervolgens is gekeken naar de foto’s van erg herkenbare locaties in Lopik. Maar die selectie bracht het aantal nog niet ver genoeg terug. Om tot de vijf finale foto’s te komen heeft de jury gekeken naar de sfeer die de maker heeft weten vast te leggen. Denk hierbij aan moment van de dag en/of van het jaar. Op basis van deze criteria is de jury gekomen tot deze vijf foto’s.

Nu is het aan onze inwoners. Welke foto is de allermooiste?

U kunt stemmen door op Facebook op een duimpje of hartje te klikken onder de foto van uw keuze. De foto met de meeste likes is de winnaar van de fotowedstrijd 2021. Deze foto prijkt vanaf eind juni op de cover van het nieuwe gemeentemagazine.